top of page
MOVE_LOGO_iso.png

TIEDOTTEET

Tuurauksia ja muutoksia

Maanantaina 2.10 ei aikuisten street tuntia klo 17.  9.10 tunti jatkuu normaalisti.

Move Club

 

Move Club on aamutreeniryhmä, joka on pyörinyt vuodesta 2009 asti ja jossa on treenit viitenä aamuna viikossa maanantaista perjantaihin 6.45-7.30. Viikot suunnitellaan niin, että sieltä löytyy mm. kestävyysharjoitteita, voimatreenejä ja kehonhuoltoa. Aamutreenin, suihkun ja saunan kautta on mahdollisuus nauttia huikea aamupala yhdessä muiden treenaajien kanssa ennen arjen rientoihin siirtymistä.

Treenaaminen tapahtuu pilke silmäkulmassa ja näin sopiikin kaikille. Viikkoon mahtuu kovia treenejä ja vastapainoksi tosi lempeitä aamuharjoituksia. Jos treenaat tiettyä lajia, niin move Club sopii mainiosti oheistreeninä. Toisaalta, jos käyt viitenä aamuna viikossa, niin monipuolisuus on taattu ja muuta treeniä ei viikkoon tarvitse tehdäkään.

Move Club on enemmän kuin treeniyhteisö, enemmän kuin pelkät treenit, se on on elämäntapa johon jää koukkuun. Move Clubissa huomaat, että voit olla hyvässä kunnossa vuodesta toiseen, mutta treenaaminen ei vie aikaa muulta elämältä. Työpäivän aikana ei tarvitse miettiä, että mistä saa motivaation lähteä treenaamaan, vaan voi kekittyä muihin elämän tärkeisiin asioihin.

 

Jokaisena aamuna on eri valmentaja, jolla varmistetaan vielä monipuolisuutta. Move Clubista kertookin paljon myös se, että lähes kaikki valmentajat ovat olleet mukana alusta asti.

Kuntosali, sisäpyöräily, jooga, pilates, core, hiihto, juoksu, sauvakävely, uinti, Padel, crossfit-tyyliset treenit, kahvakuulat, kehonhuolta ylläpitävät ym.

 

Move Club tekee myös vuosittain reissun johonkin patikoimaan ja tai

jotain muuta aktiviteettia tekemään ja tähän reissuun voi myös halutessaan osallistua.

 

Tervetuloa mukaan Move Clubiin. Kauden 2023-2040 Earlybird hinta 1300€ 

(Hinta voimassa 1.7.asti. Normihinta 1550€)

Kausi 1.8.2023- 28.6.2024.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset :  hanne@move.fi

WhatsApp Image 2023-06-13 at 21.08.33.jpeg

OSTA MOVEN JÄSENYYS VERKKOKAUPASTA!

Nyt Movesta uudet tuotteet ilman pitkää sitoutumista entistä edullisempaan hintaan!

1kk kuntosali 49€/kk
1kk fitness 68€/kk

Sopimukset ovat toistaiseksi voimassa, yhden kuukauden irtisanomisajalla.

VAIN VERKKOKAUPASTA.

bottom of page