TIEDOTTEET

Olemme avanneet kuntosalin asiakkaidemme käyttöön!💪 

 

Toimistomme on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-20

 

Tällä hetkellä kulku tapahtuu sivuovesta koodilla. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa korttia, laitathan viestiä move@move.fi, voimme laittaa asiakkuuden aktiiviseksi etänä ja lähetämme laskun sähköpostiisi.

Noudatathan salilla hyvää käsihygieniaa pesemällä sekä desinfioimalla kätesi ennen salille menoa. Pyydämme myös noudattamaan hallituksemme antamia kokoontumisrajoituksia. Pukuhuoneet ovat toistaiseksi poissa käytöstä.

Tervetuloa treenailemaan!

Moven ulkojumpat 💪

Ilmoittautumiset tunnille move@move.fi edellisenä päivänä 18.00 mennessä. Tunneille otetaan 9 osallistujaa ja jos ilmoittautuneita on paljon, niin voidaan järjestää tuplatunti, jolloin toinen tunti alkaa 18.30.Kerrothan siis ilmoittautumisen yhteydessä sopiiko sinulle tarvittaessa myös 18.30 alkava tunti.

Tunneille pääsee voimassa olevalla kuukausikortilla tai päiväpassilla (20€).

PARKKITIEDOTE!

Targa arenan laajennus (noin 2.700 m2)

Valmistaudumme laajennukseen maatöillä, jotka aloitetaan hallin länsipuolella, nykyisellä hiekkaparkkipaikalla. Alue aidataan ja poistuu väliaikaisesti asiakkaiden käytöstä 20.3.2020 alkaen. Autot voi pysäköidä viime kesänä valmistuneelle parkkialueelle hallin itäpäätyyn sekä naapurissa olevan Ymmerstan koulun pihalle iltaisin klo 16 jälkeen.

 

Halli on parkkipaikkoja lukuunottamatta normaalissa käytössä.

Laajennukseen on suunniteltu kaksi tenniskenttää ja kolme padel-kenttää, pukuhuoneet tytöille ja pojille ja iso ryhmätilahuone iltapäivätoiminalle. Parvelle on suunniteltu fysiikkavalmennustila.

Toivomme, että mahdollisimman moni lähellä asuva asiakas saapuisi hallille kävellen tai pyörällä!

Kevättä kohden!

OSTA MOVEN JÄSENYYS VERKKOKAUPASTA!

Nyt Movesta uudet tuotteet ilman pitkää sitoutumista entistä edullisempaan hintaan!

1kk kuntosali 49€/kk
1kk fitness 79€/kk

Sopimukset ovat toistaiseksi voimassa, yhden kuukauden irtisanomisajalla.

VAIN VERKKOKAUPASTA.

© 2019 Move Wellness Center