MOVE_LOGO_iso.png

online-tunnit

MOVEN ONLINE-TREENEILLÄ

KOKO KEHO KUNTOON

Nyt se on täällä, Moven Online-treenien pilottiversio!

Teimme 28 erilaista treenivideota sinun käyttöösi. Treenejä on laidasta laitaan ja väitämmekin, että täältä löytyy kaikille sopivia tunteja.

Täältä löydät todella monipuolisen kirjon erilaisia treeni- ja jumppatunteja.

Vetäjinä toimii Moven tuttuja huippuohjaajia sekä vierailevia ohjaajia.

 

Saat kaiken tämän todela edullisesti, vain 9,90€/kk! Syötä tietosi, maksa ja tunnit ovat heti käytettävissä!

Videon päällä olevan info-napin (i) takaa löydät aina tuntikohtaiset selitykset.

 

Tervetuloa!

EHDOT

Online-treenien jäsenyyden ja palvelun käytön säännöt & ehdot

1 YLEISTÄ

Seuraavia ehtoja ja sääntöjä sovelletaan sopimuksessa (”Jäsenyyssopimus) mainitun henkilön (”Jäsen”) ja Move Wellness Center Oy:n (jäljempänä Move) välisessä sopimuksessa. Nämä ehdot ovat keskeinen osa Jäsenyyssopimusta. Jollei näissä ehdoissa toisin mainita, Move-jäsenyyden yleisiä ehtoja sovelletaan niiltä osin, kuin ne katsotaan tarkoituksenmukaisiksi. Jäsenyyssopimuksen lisäksi jäsentä sitovat myös muut erityiset ehdot, joita voi milloin tahansa olla voimassa muissa palveluissa ja tarjouksissa. Nämä ehdot ovat saatavissa verkkosivuiltamme.

2 JÄSENYYS & MAKSUT

Ikäraja Moven Online-treenien jäsenyyden tilaamiseen on 18 vuotta. Jäsenyys on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön. Palvelua ei saa käyttää kaupalliseen käyttöön ilman Moven kirjallista suostumusta. Moven Online- jäsenyys on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. Moven voimassa oleva hinnasto on löydettävissä Moven nettisivuilta. Move pidättää oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin. Hinnanmuutoksissa Moven on ilmoitettava muutoksesta vähintään yksi (1) kuukausi etukäteen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Hinnanmuutos tulee voimaan yhden (1) kuukauden kuluttua ilmoituksen lähettämisestä ensimmäisestä muutoskuukaudesta lukien.

Pääsy Online-palveluihin aktivoidaan yleensä tilauksen yhteydessä. Jos maksua ei suoriteta, pääsy palveluun suljetaan. Kaikki jäsenyydet maksetaan etukäteen sopimuksessa mainitulta ajalta. Jäsenmaksu veloitetaan maksukortilta kuukausittain jäsenyyden luomispäivänä. Jos et halua jatkaa jäsenyyttäsi uudella jäsenkaudella, voit peruuttaa jäsenyytesi 24 tuntia ennen uuden tilauksen alkamista.

3 ONLINE JÄSENYYDEN KESTO JA IRTISANOMINEN

Online-jäsenyys uusitaan automaattisesti. Jäsenyys uusitaan samalla ajanjakson pituudella (jäsenkausi), kun tilaushetkellä on ilmoitettu. Online-jäsenyys on mahdollista irtisanoa milloin tahansa seuraavasta jäsenkaudesta lukien, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen uuden jäsenkauden alkamista. Irtisanominen on tehtävä Moven asiakaspalveluun sähköpostitse. Jäsenmaksujen laiminlyöntiä ei pidetä jäsenyyden irtisanomisena.

 

4 OIKEUDET

Move omistaa oikeudet kaikkiin palveluihin ja sisältöihin. Sisällön kopioiminen, levittäminen tai uudelleentuottaminen ilman Moven erillistä sopimusta on kielletty.

5 VASTUU TEKNISTEN ONGELMIEN TAI KATKOSTEN AIKANA

Moven Online-palvelut voivat olla kokonaan tai osittain poissa käytöstä ylläpito- ja muista syistä. Move pyrkii mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan käyttäjille tietoa saatavuuden rajoituksista.

6 HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Move käsittelee Jäsenen henkilötietoja aina Moven tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

7 JÄSENEHTOJEN RIKKOMINEN

Move pidättää oikeuden irtisanoa tai jäädyttää jäsensopimuksesi, jos rikot jäsenehtoja.